Woltex tapijten verzorgt tapijtprojecten voor bedrijven en privé-woonsten. Vandaag de dag gaat de trend inzake tapijt meer in de richting van textuur en structuur. We beschikken over een zeer grote waaier aan collecties waarvan een groot deel volledig toon op toon op elkaar afgestemt is. Op die manier krijgt u een boeiende eenvormigheid qua toonaarden in uw interieur of bedrijfsruimten die tegelijkertijd heel gevarieerd qua materiaal of tekening zijn. Af en toe wordt gekozen voor kant en klare tapijten maar meestal betreft het maatwerk aangezien het vaak over zeer grote of specifieke afmetingen en vormen gaat die buiten de standaardafmetingen vallen.

Woltex tapijten stelt u een totaalconcept voor waarbij we in samenspraak met u bepalen hoe u de vloerbedekking in uw interieur of bedrijf wil. Of het nu om een nieuwbouwproject of een renovatieproject gaat; we bekijken samen met u de mogelijkheden om tot een zo harmonieus mogelijk resultaat te komen. Elke ruimte vraagt een geheel eigen benadering aangepast aan de noden en wensen van de bewoner of gebruiker. Trendy, minimalistisch, design, nostalgisch, romantisch, klassiek, koloniaal, landelijk, ... zijn stuk voor stuk woonsferen waarvoor wij samen met u de gepaste tapijten zoeken.

 

Bedrijfsruimten & winkels.

Deze service richt zich in de eerste plaats naar bedrijfsruimten en winkels. Zo maken wij tapijten voor vergaderruimte's, lounge-ruimte's, restaurants, banken, hotels, bars, winkels, bibliotheken, ... . Voor elke ruimte gaan we samen met u op zoek naar de gepaste oplossing.

Prive-woningen.

Meestal vertrekken we van een salon/eetkamer combinatie, veelal aangevuld met een tapijt voor de hal maar dit kan uiteraard uitgebreid worden naar de gehele woning waarbij gedacht wordt aan onderhoudsvriendelijk tapijt voor de keuken en badkamer, slaapkamers en passende traplopers. Ook kamerbreed tapijt behoort tot de mogelijkheden. Alles uiteraard afhankelijk van de hoeveelheid en grootte van de vertrekken en uw persoonlijke wensen.

Bericht aan de interieurarchitecten en decorateurs: gelieve een ruime tijd op voorhand aan de tapijtkeuze te denken! Voor heel wat van uw projecten zijn maatwerk of grote hoeveelheden nodig. Leveringstermijnen in de tapijtsector voor tapijten die in India of Nepal artisanaal gemaakt worden zijn 4 maanden via gewoon scheepstransport. Deze termijnen kunnen een maand ingekort worden als luchttransport wordt gebruikt. Voor machinaal geweven tapijten moet u rekening houden met termijnen van twee weken tot een maand. Als u uw keuzemogelijkheden zo ruim mogelijk wil houden gelieve dan met de tapijtkeuze een voldoende tijd op voorhand te starten, ook rekening houdend met de termijn die nodig is om tot een keuze met uw klant te komen en de bestelling te plaatsen. Wij zorgen er dan voor dat alles op tijd op zijn plaats komt.

Voor verdere informatie betreffende de toepassing van dit programma in uw projecten contacteer ons op het nummer 052/42.32.67 of e-mail naar info@woltextapijten.com.